Informatie

Het vakantiehuisje

De gezellig ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras is voorzien van een zitgedeelte met kabel-tv, radio en wifi. De keuken is volledig ingericht met een 4-pits gasstel, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi-oven en senseo/koffiezetapparaat.

"Twadde Hûske" heeft twee slaapkamers: de hoofdslaapkamer heeft een 2-persoonsbed (160x200) , dat voorzien is van twee 1-persoons dekbedden, de tweede slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden (80x200). Alles is voorzien van dekbedden en kussens. De douche/toiletruimte is recent vernieuwd, waarbij het vakantiehuisje ook is voorzien van CV.
Buiten is een ruime blokhut aanwezig waar u makkelijk uw fietsen kunt neerzetten. Er zijn twee damesfietsen met 7 versnellingen aanwezig, waarvan u desgewenst gebruik kunt maken. Tevens is er elektra aanwezig, zodat u uw elektrische fiets kunt opladen.

Locatie

Het vakantiehuisje ligt vrijstaand in een bosrijke en rustig gelegen de Toverberg in Ermelo. Het park is vrij toegankelijk en wordt door een beheerder onderhouden en op rust en veiligheid gecontroleerd.

Op het park de Toverberg is een ruime, veilige speeltuin voor de kleintjes aanwezig. Tevens is er een leeshuisje waar een ruim assortiment boeken en tijdschriften (op goed vertrouwen) geleend kunnen worden. Bij het kantoor van de parkbeheerder is een wasmachine en een droger aanwezig. Ook kan men hier een krant kopen.

De dagelijkse boodschappen kunt u in Ermelo halen, de bekende supermarkten en enkele leuke en bekende winkelketens zijn aanwezig en het is vrij parkeren. De afstand is ongeveer 3 minuten met de auto of 10 minuutjes fietsen. Wilt u meer shoppen en een terrasje pakken, dan is Harderwijk aan te raden, ook makkelijk per auto in 10 minuten te bereiken. Beide plaatsen bieden overigens leuke mogelijkheden om uit eten te gaan.
Heeft u geen eigen vervoer? Geen probleem: Net buiten het park (circa 100 meter) is de bushalte van de 'buurtbus' een makkelijke oplossing om zonder eigen vervoer toch op stap te gaan.

Wat betreft de natuur: vogel- en wildspotters halen hun hart hier op. Wilde zwijnen, herten, een verdwaalde vos, het is hier allemaal. En de Ermelose Schaapskooi en de dolfijnen in Harderwijk zijn altijd een bezoekje waard!